joi, 25 martie 2010

Portret - Camelia Iancu, Adevarul de seara

Dupa articolul din Adevarul de seara de Sambata, despre Marian Haidau, a venit si randul partenerei sale. Camelia Iancu a dat un interviu care s-a materializat intr-un articol in acelasi ziar, dar in editia de ieri seara, 24 martie.
Din pacate, am fost, din nou, anuntati prea tarziu de data aparitiei acestui articol.

Intre timp, putem citi articolul si pe internet (aici).

2 comentarii:

  1. se asigura transport pt concursul de la braila?as vrea mai multe amanunte va rog.sunt mama unui copil care merge pt prima oara.nu pot veni maine la simulare pt a afla mai multe detalii.va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand, va rog ca pe viitor sa postati comentarii care au legatura cu articolele. De exemplu, acest comentariu ar fi fost potrivit la articolul in care se anunta concursul de la Braila.
    Si acum, sa va raspund. Pentru ca inca nu s-a clarificat numarul de sportivi care vor participa la concursul de saptamana urmatoare, nu am luat inca o decizie in ceea ce priveste transportul si cazarea.
    Speram ca cel mai tarziu marti sa fie totul clar pentru a gasi locuri de cazare acceptabile ca pret. Noi vom face rezervarile pentru cazare cel mai tarziu marti, strict doar pentru numarul de persoane care au confirmat participarea pana atunci. Ceilalti vor ramane pe cont propriu.
    Detalii legate de concurs se vor da si la sala, nu neaparat maine la simulare.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.