marți, 16 noiembrie 2010

Pregatiri pentru spectacolul de Craciun

Asa cum va asteptati, si in acest an, ACS Dance Energy va organiza un spectacol pentru Craciun, la Teatrul Municipal Bacovia.

Pregatirile au inceput deja de doua saptamani. Copiii au inceput sa invete numerele de spectacol, iar noi gandim coregrafiile, muzica si costumatiile, vorbim cu Mosu' sa vedem daca vrea sa ne viziteze, alergam in stanga si-n dreapta, ne dam peste cap si ne dam silinta sa organizam un eveniment cat mai reusit.

In luna decembrie, pregatim surprize pentru toate grupele.

Primele detalii despre spectacolul de Craciun pueti citi mai jos.


Data spectacolului nu este inca stabilita, dar va fi ori 17 decembrie, ori 20 decembrie. Vom anunta data cat mai curand posibil.

Anul acesta vom avea parte de doua spectacole, in aceeasi zi. Primul va avea loc in jurul orei 16:00 si este dedicat grupelor mai incepatoare. In cel de-al doilea vor evolua pe scena grupele avansate si de competitie, in jurul orei 19:00.

Biletele sunt cu loc si le veti putea cumpara de la noi. Se vor vinde bilete separat pentru cele doua evenimente. Oricine poate fi spectator la oricare dintre cele doua spectacole. Imediat ce stabilim pretul biletelor, va asteptam sa vi le procurati.

Urmariti-ne pentru noutati legate de activitatea noastra din luna decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.