luni, 14 noiembrie 2011

Sondaj de opinie

Stim foarte bine ca sunt numeroase elemente ce contribuie la obtinerea unor rezultate bune in competitii. Ne-am gandit ca ar fi interesant sa aflam parerea voastra: care credeti ca este cel mai important element?

In partea de sus a paginii, chiar deasupra postarilor, veti gasi un sondaj de opinie, la care va invitam sa participati.

Dintre numeroasele lucruri importante in viata unui sportiv, am selectat cateva: antrenorul, sala de antrenament (dimensiuni, podea, aspect, sunet), antrenamentele de grup,orele particulare, antrenamentele pe cont propriu,antrenamentele impreuna cu partenerul, cantonamentele, participarea la multe competitii, sportivul (dorinta, perseverenta, atitudine fata de antrenamente, etc), dieta si antrenamentele complementare (forta, mobilitate, rezistenta).

___
Sondajul s-a incheiat. Vedeti rezultatele in articolul dedicat si cititi despre acesti factori in articolul "Pentru rezultate mai bune"

2 comentarii:

  1. Din elementele enumerate in sondaj nu se poate alege unul mai important. Se stie ca la orice rezultat final contribuie un cumul de factori.
    In articol sunt bine enumerati acesti factori si cred ca le prinde bine tuturor sportivilor sa tina cont de cele scrise si sa le imbine pe toate.

    Cu siguranta vor avea succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Greu de ales... am optat totusi pentru determinarea sportivului.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.