marți, 20 decembrie 2011

Camelia: Doua cuvinte pentru voi

Imi pare rau ca nu am putut iesi pe scena la finalul spectacolului pentru doua cuvinte. Sper ca nu v-am suparat prea tare. 

Va transmit pe aceasta cale cuvintele pe care as fi vrut sa vi le spun:

Va multumesc pentru participare, multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi intregul an, multumesc si celor care au ajutat la realizarea acestui eveniment deosebit.

As vrea sa felicit in mod special copiii care au avut rezultate deosebite si au ajuns in finale sau chiar pe podium, incepand cu micii sportivi din grupa mea, cei din grupele lui Marian si pana la copiii lui Romeo.
“Dupa munca si rasplata”, asa ca sper sa munceasca in continuare cel putin la fel de mult, iar parintii sa ii sprijine in continuare. Cat despre colegii lor, sper sa ii inspire si sa fie motivati de invingatorii nostri sa profite la maxim de fiecare antrenament.

De asemenea, il felicit pe Romeo pentru munca depusa pentru ca acesti copii sa ajunga in frunte, dar si pentru imaginatia lui si pentru spectacolul deosebit pe care vi l-am prezentat cu totii pe scena Teatrului Bacovia.

Nu in ultimul rand, as vrea sa dedic spectacolul, mai ales coregrafiile semnate de mine, parintilor mei, care sunt departe si de care mi-e foarte dor. Si special pentru cea mai buna mama din lume, am gandit si am “muncit” dansul de pe “Ramalama” (Roisin Murphy). Noi doua stim de ce. Te iubesc, mama!

In incheiere, va multumesc din nou pentru atentia si sprijinul dvs.
Va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit si de un an nou cu sanatate si bucurii.

CAMELIA CIOCAN

2 comentarii:

  1. Draga Cami,
    in primul rand vreau sa-ti multumesc din suflet, in numele meu si al lui tata pentru dedicatia deosebita pe care ne-ai facut-o.
    Stii cat de mult mi-ar fi placut sa fiu acolo, sa va ajut cu ce pot si sa va admir rezultatele.
    Felicitari si numai cuvinte de lauda pentru munca pe care o depui,impreuna cu Romeo,Ionela Marian,si toti ceilalti care intr-un fel sau altul va sunt alaturi.
    Felicitari copiilor mai mari sau mai mici, dar si adultilor care au pasiunea dansului si vointa de o urma, oricare ar fi dificultatile.
    Felicitari parintilor care sunt alaturi de copii si ii sustin mereu, si le garantez (daca mai era nevoie) ca fac un lucru minunat.

    Da, Cami, stiu la ce te referi in legatura cu "Ramalama". O sa mai vina vremea sa urmarim impreuna emisiuni de dans, si nu numai, sa ne dam cu parerea , sa facem pronosticuri, sa mancam "prostioare", sa mai radem, sa mai plangem , si tot ce fac mamele cu puii lor.

    Deocamdata iti doresc sa ai parte de multa sanatate ca sa poti merge mai departe in pasi de dans, asa cum iti doresti.

    Multumim inca odata.

    Cu mult drag si dor,
    Mama Gigi

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul asta(2013) s-a implint o mare parte din dorintele voastre si astept sa fim iar impreuna
    TATA

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.