duminică, 16 decembrie 2012

Locul I la Stelute de Cristal

Sambata, 15 decembrie, grupa de avansati 6-11, a participat la concursul de formatii Stelute de Cristal. La competitia organizata de Palatul Copiilor Bacau, trupa AdaMinis a participat la doua sectiuni: dans sportiv (cu un colaj de cha-cha si jive) si dans de caracter (cu un dans country).


Cei 16 copii au impresionat juriul, dar si publicul, si au ocupat primul loc la ambele sectiuni.
"Am muncit mult la aceste dansuri. Eu ma bucur ca le si place si ca isi dau interesul. La concurs s-au descurcat foarte bine si sunt mandra de ei, mai ales ca nu au avut emotii asa de mari cum ma asteptam, fiind prima paritcipare la o competitie ca si echipa." a afirmat coordonatoarea micutilor, Camelia Ciocan.

Zilele acestea se desfasoara ultimele repetitii pentru spectacolul de iarna al clubului Adamas, iar trupa AdaMinis pregateste si alte surprize pentru cei ce vor participa la acest eveniment.
Joi, 20 decembrie, vor urca pe scena o multime de premianti si de copiii talentati, care va asteapta sa-i vedeti, sa va bucurati alaturi de ei si sa ii aplaudati cu caldura.

Felicitari grupei de avansati 6-11 ani pentru rezultatul obtinut. Intrucat Camelia doreste ca echipa sa participe si la alte competitii, la nivel national, le dorim mult succes si pe viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.