miercuri, 12 decembrie 2012

Spectacolul de Iarna 2012

Ca in fiecare an, in asteptarea sarbatorilor de iarna, clubul nostru pregateste un spectacol.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 decembrie 2012, la Teatrul de Vara Bacau "Radu Beligan", incepand cu ora 17:30.


Spectacolul va fi impartit in doua parti. Prima parte este dedicata grupelor incepatoare, iar a doua este pentru grupele mai avansate.

Dupa succesul din 2011, cu povestea inspirata de "Nightmare before Christmas", in acest an Romeo Tanasa pregateste pentru a doua parte a spectacolului coregrafii dintre cele mai diverse, ce vor arata intamplari din viata lui Harry Potter.

Biletele vor fi puse in vanzare de vineri, 14 decembrie, la secretariatul Clubului Sportiv Adamas, Bacau.
Acestea sunt cu loc si le veti putea alege dupa diagrama.

De astazi se pot face rezervari, cu achitarea pe loc si veti putea intra in posesia biletelor de vineri. NU se fac rezervari fara plata!

Anii anteriori am facut cate doua spectacole: unul pentu incepatori si unul pentru avansati. Biletele se vindeau pentru fiecare in parte.
Anul acesta insa, deoarece sala este mare, va fi un singur spectacol. Evenimentul va fi impartit in doua parti, dupa cum am prezicat mai sus, dar biletele sunt valabile intreg spectacolul.

Asa ca va asteptam in numar cat mai mare, cu parinti si bunici, frati si surori, colegi, prieteni si profesori ... sa cantam, sa dansam si sa ne bucuram impreuna de sarbatorile de iarna ce se apropie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.