luni, 29 septembrie 2014

Rezultate Cupa Quicksilver

De la concursul in acest weekend ne-am intors cu 2 podiumuri. La clasa D 10-11 ani, Matei si Maria au fost la doar un pas de finala, iar Mateo si Madalina au obtinut locul 1. In urmatorul program, la Open Basic 8 dansuri 6-11, Mateo si Madalina s-au clasat pe locul 3.

Felicitari si mult succes in continuare!

joi, 25 septembrie 2014

Am deschis o noua sala de dans in Bacau

Dupa ce am muncit toata vara, in sfarsit deschidem o noua sala de dans, aflata la etaj, in cadrul galeriilor Cora, pe str. Milcov.         
La "Academia de Dans Adamas", se pot inscrie atat copii, adolescenti, cat si adulti. Acestia pot alege dintr-o gama variata de stiluri de dans: dans sportiv, dansuri latino, dans modern, balet sau dans popular.
Mai mult decat atat, in prima luna de la deschidere, pana pe 31 Octombrie, Academia are o oferta speciala pentru noii inscrisi, care pot beneficia de reduceri incepand cu 30%.
Inscrierile au inceput deja de aproape o saptamana.

luni, 15 septembrie 2014

Mult succes in noul an scolar!

Antrenorii si instructorii CS Adamas, ureaza tuturor elevilor si parintilor acestora, dar si profesorilor, sa aiba un an scolar bun, frumos, cu rezultate bune si foarte bune. Spor la invatat si mult succes!

Noi va asteptam in continuare si la dans, dupa noul program, afisat la sala.

duminică, 14 septembrie 2014

Rezultate Cupa Contesina

Inainte de inceperea anului scolar, au inceput din nou competitiile. De la Cupa Contesina, desfasurata la Bucuresti, sportivii CS Adamas s-au intors cu medalii si diplome. Iata cele mai mari reusite:

> OB 8 dansuri, 6-11
loc 3: Mateo Ipate - Madalina Ciuche

> D 16-35:
loc 1: Marian Haidau - Bianca Arseni

> E 6-9:
loc 5: Rares Balu - Patricia Rotaru