sâmbătă, 2 mai 2015

Editia a III-a a Cupei Adamas, 16-17 mai 2015

In perioada 16-17 mai 2015, Clubul Sportiv Adamas organizeaza la Sala de Atletism din Bacau cea de-a III-a editie a cupei ce ii poarta numele.

Cupa Adamas este o competitie de dans sportiv, organizata sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. In cadrul evenimentului se vor desfasura concursuri de perechi, de fete solo si de formatii, la care asteptam dansatori din toata tara, dar si din tarile invecinate.
Despre categorii si multe alte detalii puteti afla de pe site-ul oficial al competitiei: cupaadamas.com

Cupa Adamas ed. III, 16-17 mai 2015, Bacau
Prima editie, in 2011, a fost un concurs regional si a adus in Bacau in jur de 250 de perechi din tara.
Doi ani mai tarziu, in 2013, Cupa Adamas a fost de talie nationala.

Anul acesta va fi un concurs international, juriul fiind format din arbitrii romani, dar si de arbitrii din Republica Moldova, Ucraina si Italia.
Initial s-a dorit sa fie chiar un concurs de ranking, insa acest lucru nu a fost posibil de data aceasta. Insa in urmatorii ani cu siguranta vom reusi sa obtinem si aceasta titulatura.

Inscrierile pentru competitiile de formatii au inceput deja, prin email si se vor inchide pe data de 10 mai 2015.
Inscrierile la competitiile de perechi si pentru fete solo se vor face pe site-ul FRDS, in apropierea datei desfasurarii Cupei.

Ca si in anii precedenti, partenerii si si sponsorii isi aduc contributia in realizarea acestui eveniment.
Editia a III-a a Cupei Adamas este organizata de noi, Clubul Sportiv Adamas, sub egida FRDS, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bacau si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret.
Sponsorii care si-au anuntat sprijinul pana acum sunt: Hypermarketul Cora, Stevita, Microenerg Security, Restaurant Tic-Tac Avenue, Hotel Decebal, Daisy Sara, UnDJ, Pensiunea Vila Royal, Dulcegariile Mariei, Grafit si Tipografia Elena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.