duminică, 11 octombrie 2015

Spectacol si petreceri de Halloween la Adamas

Desi multi cred ca Halloweenul este un obicei modern "adoptat" de la americani, de fapt este o sarbatoare foarte veche, de origine celtica si se tine in multe tari din lume. Denumirea provine din limba engleza, din expresia "All Hallows Even" (numele unei sarbatori crestine a Tuturor Sfintilor).

Daca doriti sa aflati mai multe despre Halloween, cum a aparut, ce inseamna ... va invitam sa incepeti cercetarile in biblioteci sau pe internet (un punct de start: Wikipedia, in limba romana sau engleza).

Fiecare poate sarbatorii cum doreste. Noi, in luna octombrie vom marca Halloweenul printr-un spectacol si doua petreceri, la Academia de Dans Adamas.

Vom incepe joi, 29 octombrie, ora 18:00, cu o petrecere pentru copii intre 6 si 11 ani (Facebook: Petrecere de Halloween).

A doua zi, pe 30 octombrie, dansatorii Clubului Sportiv Adamas vor sustine un spectacol, incepand cu ora 17:00, pe scena amplasata la intrarea in Galeria Cora.
Dupa spectacol, incepe a doua petrecere, la ora 20:00, de aceasta data pentru copii si adolescenti peste 12 ani (Facebook: Scarry Party).

Va invitam cu mare drag la spectacol, sa ne vedeti si sa sustineti dansatorii si antrenorii acestora cu multe aplauze. Si va asteptam si la petreceri, cu dans si muzica, jocuri tematice, parada si concursuri de costume, premii ... si gustari si dulciuri delicioase.
Important este sa va luati bilet de intrare la petrecere si sa nu uitati costumele haioase, infricosatoare sau simpatice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.