miercuri, 17 noiembrie 2010

Spectacol caritabil pe 30 noiembrie

Spectacolul caritabil "Si la mine vreau sa vina Mos Craciun", face parte din campania cu acelasi nume, lansata de Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Neouromotor - Centrul "Daniel" Bacau.
Spectacolul, organizat in beneficiul copiilor cu dizabilitati, va avea loc pe 30 noiembire, la Teatrul Municipal Bacovia, incepand cu ora 17:00. Acesta va cuprinde momente artistice oferite de copii din cadrul Liceului de Arta "G.Apostu" Bacau, Fundatiei Teatrale Neghinita, ACS Dance Energy Bacau.

Cu aceasta ocazie, se doreste si sarbatorirea Zilei Internationale a Persoanei cu Handicap (3 decembrie).

Tot in scopul de a strange fonduri pentru a oferi cadouri de Craciun copiilor si tinerilor cu handicap, Centrul "Daniel" va organiza expozitii cu vanzare de obiecte confectionate manual de acestia cu ajutorul parintilor lor, al voluntarilor si al echipei Centrului "Daniel".
Persoanele ce vor achizitiona obiecte de la aceste expozitii, precum si cele ce vor face dontaii in schimbul biletelor, vor avea sansa sa participe la o tombola.

Sprijinind financiar, oferind premii pentru tombola, jocuri, jucarii, carti, rechizite scolare, alimente sau un alt dar dat cu toata inima, veti aduce bucurie in sufletele unor copii deosebiti. Ce poate fi mai minunat decat zambetul si ochii fericiti ai unui copil?

Cadourile vor fi oferite copiilor si tinerilor la serbarea de Craciun a Centrului "Daniel".

Le dorim mult succes in derularea campaniei si sa aiba parte de sarbatori fericite, alaturi de copiii pe care ii ingrijesc la centru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.