marți, 30 octombrie 2012

Cupa Adamas, 18-19 mai 2013


Mai sunt 2 luni pana la finalul acestui an calendaristic. Speram ca a fost un an bun pentru toata lumea, din toate punctele de vedere, dar mai ales in ceea ce priveste dansul.
Stim ca pentru Adamas a fost un an bun, cu rezultate bune si foarte bune si cu evolutii importante ale sportivilor nostrii. Continuam insa munca, pentru a incheia anul tot cu medalii la gat si cupe in mana.

In urma unei adunari generale FRDS, s-a aprobat calendarul competitional pentru 2013. Il puteti gasi pe siteul FRDS. Asa ca va puteti gandi la un plan de bataie pentru anul ce vine.

In zilele de 18 si 19 mai 2013, se va desfasuta a doua editie a Cupei Adamas. Dupa succesul inregistrat de prima editie in 2011, ne dam silinta sa pregatim o a doua editie cel putin la fel de reusita.
Pregatirile incep deja, ca incet-incet sa punem pe picioare un eveniment frumos pentru sportivi, parinti si pentru toti iubitorii dansului sportiv.

Pana atunci mai pregatim spectacolele de iarna. Asa ca va asteptam cu drag la spectacol in luna decembrie si apoi, anul urmator, la finalul primaverii, la Cupa Adamas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.