joi, 12 decembrie 2013

Spectacole de Craciun

Am fost tare ocupati si nu am mai reusit sa mai publicam rezultate din competitii sau alte noutati legate de club. Dar, incet incet vom recupera si incercam sa readucem activitate pe blogul nostru, pentru ca voi sa fiti la curent cu ceea ce se petrece pe la Clubul Sportiv Adamas.

O sa incepem prin a va anunta ca in luna cadourilor, vom avea mai multe spectacole, dedicate sarbatorilor de iarna.


Duminica, pe 15 decembrie, vom dansa la Arena Mall, la ora 14:00. Va asteptam sa dansati cu noi la Adamas Christmas FlashMob, pe melodii cunoscute de toata lumea. Veti vedea atunci o foarte mica parte din ceea ce va asteapta la Spectacolul de Craciun al grupelor avansate si de performanta, de pe data de 20 decembrie.

Miercuri, 18 decembrie, la Teatrul Bacovia, de la ora 17:00, scolile si gradinitele partenere ale CS Adamas va vor arata ce au invatat alaturi de noi in timpul activitatilor extrascolare.
In aceeasi zi si in acelasi loc, dar de la ora 19:00, vor urca pe scena cei mai mici dansatori si grupele incepatoare si va vor aduce cu siguranta zambete pe buze.

Vineri, 20 decembrie, scena Teatrului Bacovia va fi ocupata de grupele avansate si de performanta. Acestea vor dansa incepand cu ora 18:30.

Iar duminica, 22 decembrie ne intoarcem la Arena Mall cu un dublu eveniment. De la ora 17:00 va asteptam la Kids Christmas Party si ZUMBA® Christmas Party. In prima parte, copiii se vor distra alaturi de micii dansatori ai Clubului Adamas, dar si alaturi de cei mai mari. In a doua parte, va invitam pe toti la putina miscare in pasi de dans, impreuna cu instructorul nostru de Zumba autorizat, Elena Tanasa.

Va asteptam cu mare drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.