luni, 10 noiembrie 2014

Rezultate Campionatul National de Clase

Un important concurs in calendarul dansatorilor este Campionatul National pe Clase. Anul acesta s-a desfasurat la Reghin, in perioada 8-9 noiembrie, si a cuprins Galele Dansului Sportiv, in cadrul carora au fost rasplatiti cei mai buni dansatori romani ai anului si antrenorii acestora.

In cadrul acestui campionat se intrec perechi din toata tara, pe grupe de varsta si pe clase valorice. Cel mai bun rezultat al copiilor nostrii a fost cel al perechii Mateo Ipate si Madalina Ciuche, la clasa D 10-11. Perechea s-a clasat pe locul 3.

Romeo Tanasa, antrenor al celor doi copii: "Dansul lor a fost foarte bun astazi. Sunt multumit de ceea ce au aratat pe ring si ne bucuram impreuna de locul obtinut. Ne intoarcem acasa cu fruntea sus si ne reluam antrenamentele. Vrem sa ajungem si mai buni si pentru asta trebuie multe antrenamente."

"Sunt foarte bucuroasa ca munca pe care am depus-o impreuna la sala a dat roade. Se vede. Sunt mandra de Mateo si Madalina. Consider ca meritau prima treapta a podiumului, dar poate sunt un pic subiectiva." a spus Camelia Ciocan, de asemenea antrenoare a celor doi.

Dupa acest concurs, Mateo si Madalina au promovat la urmatoarea clasa valorica: clasa C.

Felicitam toate perechile participante si le dorim mult succes in continuare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.