luni, 4 mai 2015

Noi grupe de dans pentru copii si adulti

Incepand cu data de 27 aprilie, odata cu deschiderea noii sali de dans in cadrul Academiei de Dans
Adamas, am pregatit pentru voi noi grupe in care va puteti inscrie.
Noi grupe de dans pentru copiiDe asemenea, in urma numeroaselor solicitari, am reprogramat cateva din grupele mai vechi, pentru ca voi sa puteti ajunge la cursurile pe care vi le doriti.

Noile grupe au cursurile la Academia de Dans Adamas, la etajul 1 al Hypermarketului Cora.
Daca doriti sa vedeti programul, va invitam sa vizitati siteul nostru, clubsportivadamas.com

Astfel, avem o grupa nou de dans sportiv pentru copii cu varste intre 7 si 10 ani. Tot pentru aceeasi categorie de varsta se fac inscrieri si pentru dans modern/hip-hop/street dance.

Grupa de balet pentru copii peste 5 ani si-a schimbat programul pentru ca doritorii sa poata veni. Asa ca, va asteptam cu drag, daca v-ati dorit sa inscrieti copiii la cursurile de balet, dar nu ati reusit sa gasiti programul potrivit.
Cursuri dans popularIn plus, pana la sfarsitul lunii Mai, avem oferte foarte bune la abonamentele de 8 sedinte.

Au fost cereri pentru ore de balet pentru copii mai mari si chiar si pentru adulti. Daca ti-ai dori si tu, anunta-ne, pentru ca am luat in considerare creearea unei noi grupe, in cazul in care sunt suficienti doritori.

In cadrul Academiei avem si cursuri de dansuri populare pentru adulti, care se desfasoara in fiecare luni si miercuri seara. Si aceasta grupa se bucura de o oferta speciala pana pe 31 mai 2015. Se fac inscrieri si pentru o grupa de dansuri populare pentru copii.

Dans pentru parinti
Pentru ca au fost multi parinti care si-au dorit asta, am pregatit ore de dans la un pret special pentru cei care au copiii inscrisi la cursurile noastre. Am facut o grupa speciala pentru parinti, unde acestia pot socializa si se pot cunoaste mai bine intre ei, in timp ce fac putina miscare pe ritmurile din categoria dansului sportiv.
Clase de Urbhanize in Bacau
In premiera pe plan local, incepem de luna aceasta si clasele de Urbhanize, cel mai nou stil de dans care combina elemente de sreetdance, hip-hop si bhangra. Primele 50 de abonamente le dam la un pret redus.

Orele din cadrul Academiei si din cadrul Adamas Dance Studio se vor tine si pe parcursul verii.
Si ... in curand vom face o super oferta. Urmariti-ne si veti afla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.