luni, 22 iunie 2015

Ofertele de vara

Chiar daca a inceput sezonul vacantelor, dansatorii Clubului Sportiv Adamas continua antrenamenele, orele de dans si voie buna.

In lunile calduroase de vara, la Academia de Dans Adamas, abonamentele de 8 sedinte au preturi speciale, pentru toate stilurile de dans, atat cele pentru adulti cat si pentru copii.

Pentru mai multe detalii ne gasiti la receptie, de luni pana vineri, intre orele 15:30 si 20:00.
Ne puteti suna la 0334-405-885, tot de luni pana vineri, intre orele 16:30 si 20:00.



De asemenea ne puteti scrie si pe email.

2 comentarii:

  1. Salutari!
    As vrea sa particip la cursurile de dans modern/latino. Specific ca nu am partenera pentru asta si ca am mai avut o tenatativa similara - de a invata sa dansez - in urma cu cativa ani, pe care am intrupt-o dupa cateva luni de cursuri cand ar fi trebuit sa fac pasul spre intermediari. Va rog sa-mi prezentati ce oferte aveti pentru adulti si data la care as putea incepe.
    Multumesc,
    Valentin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua.
      Ne pare rau ca nu am reusit sa va raspundem mai repede. Am avut ceva probleme cu platforma Blogger, si nu am primit notificari in privinta comentariilor noi.

      Daca nu ati facut-o deja, va rugam sa ne contactati la receptia Academiei, unde se tin cursurile de dans pentru adulti: 0334-405-885 (de luni pana vineri, intre orele 16:30 si 20:00).

      Multumim.

      Ștergere