duminică, 13 septembrie 2015

Incepe scoala, program si grupe noi

Odata cu inceperea noului an scolar, ne schimbam si noi programul si introducem noi grupe de dans.

Programul orelor, pentru ambele locatii, il gasiti pe site-ul nostru, la adresa:
clubsportivadamas.com/program-cursuri.html

Indiferent daca esti incepator sau avansat, daca esti mic sau mare, la noi vei gasi o grupa potrivita pentru tine.

Astfel, la Adamas Dance Studio, pe str. Carpati, de luni pana vineri, vom avea ore de dans sportiv pentru copii de la 4 ani pana la 14-15 ani, si clase de Zumba Fitness.

La Academia de Dans Adamas, pe str. Milcov, avem un program divers pentru copii, tineret si adulti. Ca si stiluri de dans, va propunem dans sportiv, street dance & hip-hop, balet si dansuri populare, iar daca vreti ceva mai intens, clasele de Urbhanize sunt cele mai potrivite.

Avem si o grupa noua pentru tineret si adulti. Pe langa clasele de Urbhanize, Social Dance si dansuri populare din timpul saptamanii, incepand cu 26 septembrie, la Academia de Dans Adamas, vom avea o grupa de weekend. Asa ca, sambata si duminica, de la 12:00 va invitam la noua grupa de Social Dance.
Pentru aceasta grupa am pregatit si o oferta speciala: primul abonament de 8 sedinte este doar 60 RON. Oferta este valabila doar pana pe 25 octombrie.

Daca doriti informatii, puteti sa ne gasiti prin mail sau telefonic. Toate datele de contact le gasiti pe site-ul nostru: clubsportivadamas.com/contact.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.