luni, 30 noiembrie 2015

Rezultate noiembrie 2015

In luna noiembrie s-a desfasurat la Cluj Napoca unul dintre cele mai importante concursuri la nivel national, Campionatul National pe Clase. La aceasta competitie, perechile se intrec pentru a castiga titlul de campioni nationali la diferite clase valorice si de varsta.

Dansatorii Clubului Sportiv Adamas au obtinut rezultate ce merita mentionate.

Mateo Ipate si Madalina Ciuche au castigat titlul de vicecampioni nationali la C Standard, 12-13 ani. La sectiunea Latino, aceeasi clasa valorica, s-au clasat pe locul 8, fiind foarte aproape de finala.
Antrenorii perechii, Camelia Ciocan si Romeo Tanasa:
"Acest trofeu pe care Madalina si Mateo l-au adus in Bacau nu ne face decat sa fim foarte mandri de ei. Titlul pe care l-au obtinut este rezultator multor ore de antrenament. Pentru noi reprezinta rasplata pe care ne-o dorim atunci cand muncim cot la cot cu sportivii in sala de dans, cand plangem si radem cu ei, cand ii certam, cand ii incurajam, cand asteptam cu emotie rezultatele langa ringul de dans.
Speram ca realizarea lor sa ii inspire si pe colegii lor, mai mari si mai mici, iar lor sa le dea aripi si putere sa poata obtine toate titlurile si recunoasterile pe care si le doresc."

Mario Ipate si Beatrice Ursan au obtinut locul 5 la clasa E Standard, 16-18 ani.
La clasa D 12-13 ani, au participat 30 de perechi din toata tara. Robert Rotaru si Maria Miron s-au clasat pe locul 10, fiind foarte aproape de clasarea in finala campionatului.

Romeo si Camelia, cei care antreneaza perechile de top ale Clubului Sportiv Adamas, au tinut sa completeze:
"Am avut 7 perechi care au reprezentat Adamas la Cluj. Pe langa aceste rezultate importante, nu putem sa nu mentionam si celelalte perechi care au obtinut rezultate foarte bune, atunci cand comparam nivelul perechilor care participa la concursurile din fiecare saptamana cu cel al perechilor de la Campionat. 
Ramona Strimbei si Matei Teodoru (D 12-13 ani) au aratat o evolutie extraordinara si s-au descurcat minunat, mai ales ca au format pereche de doar de cateva luni. De asemenea, Rares Balu si Patricia Rotaru (E 6-9), precum si Cristiana Chiper si Cosmin Ursu (E 12-13), au fost in top de forma si ne-au surprins cu rezultatele lor. Andrian Florea si Teona Iordache (B 16-18) abia sunt la inceput de clasa B, unde lupta este puternica si a trebuit sa simta asta.
Noi, ca antrenori, ne-am intors foarte multumiti acasa. Nu ne-a dezamagit niciun copil, ba chiar suntem foarte mandrii ca sunt copiii nostri, Adamas."


Pe langa Campionatul National pe Clase de la Cluj Napoca, perechile de la Adamas au mai participat si in alte competitii.

Cupa Dance Fest, Bucuresti

Open Basic Standard, 12-13 ani
loc 3 : Mateo Ipate - Madalina Ciuche

D 12-13 ani
loc 7 : Robert Rotaru - Maria Miron

Cupa Beija Flor, Galati

D Latino, 16-35 ani
loc 1 : Marian Haidau - Bianca Arseni

D Standard, 16-35 ani
loc 6 : Marian Haidau - Bianca Arseni

Cupa Bucharest Open, Bucuresti

D 12-13 ani
loc 3 : Robert Rotaru - Maria Miron

Cupa Daniel Nechita, Galati

D 12-13 ani
loc 5 : Robert Rotaru - Maria Miron
loc 7 : Matei Teodoru - Ramona Strimbei

E 6-9 ani
loc 4 : Rares Balu - Patricia Rotaru

E >35 ani
loc 2 : Florin Stefanescu - Adriana Mitrea

Hobby 10-11 ani
loc 2 : Victor Matei - Ilinca Margasoiu

Hobby 6-9 ani
loc 8 : Stefan Ciuta - Teodora Aghirasimoaie

Cupa HobbyDance, Bucuresti

D 16-35 ani
loc 6 : Marian Haidau - Bianca Arseni

E 6-11 ani
loc 6 : Rares Balu - Patricia Rotaru

Felicitari tuturor sportivilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.