marți, 11 martie 2014

Workshop Electro Dance

Incepand cu aceasta saptamana, in fiecare weekend al lunii martie, la Clubul Sportiv Adamas se vor desfasura workshopuri de Electro Dance.

In zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 10:00, timp de 2 ore, Lucian 'Dabitz' Enescu va asteapta sa invatati miscari de electro dance.
Lucian este dansator de electro si street dance, in cadrul miscarii Dance Generation Romania.

Aceste workshopuri sunt adresate adolescentilor, sunt cu intrare gratuita si nu este necesara experienta anterioara in domeniu. In fiecare saptamana se vor lucra si invata coregrafii noi.

Lucian isi doreste ca aceste evenimente sa constituie startul pentru crearea unui nou grup de dansatori ai acestor stiluri, iar pentru viitor vrea sa organizeze si sa participe impreuna cu acestia la spectacole si competitii judetene si nationale.

Noi ii multumim ca ne-a ales ca parteneri, suntem bucurosi sa fim alaturi de el si ii dorim mult succes in initiativa sa.

Mai multe informatii puteti obtine de pe pagina de facebook a evenimentului, unde sunteti rugati sa va confirmati participarea. De asemenea, puteti sa va inscrieti si la nr de telefon: 0740018373.

Va asteptam in salile clubului nostru, in fiecare zi de weekend a lunii martie, incepand cu ora 10:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.